Månadens ord

  • Communication breakdown
    Holy Scripture relates that Jesus healed many blind, deaf, and mute people. This is something He...

Senaste nytt på nak.org

Nyapostoliska kyrkan i Sverige
Julkonsert i Stockholm PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av David Garcia   
2009-12-15 15:20

Nu är det dags för årets julkonsert i Stockholm! Ni kommer få lyssna till sånger framförda av församlingskören samt musikstycken med församlingens barn- och ungdomsorkester. Det är fri entré!

Tid: Söndagen den 20 december kl. 14.00

Plats: Nyapostoliska kyrkan, Stockholms församling, Svandammsvägen 28, Midsommarkransen. Ca 2 minuters promenadväg från tunnelbanestationen.

 Hjärtligt välkomna alla ni som vill uppleva en stillsam och fridfull stund ackompanjerad av julmusik!

Senast uppdaterad 2009-12-15 15:22
 
Höstens och vinterns körövningar i Stockholm PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Daniel Garcia   
2009-09-18 11:59

Fredskonsert sept 08 Stockholm

Höstens och vinterns körövningar i Stockholm

Nu börjar vi med höstens och vinterns körövningar.

Välkomna alla nya och "gamla" medlemmar varannan måndag, 19.30-21.00: 31 augusti, OBS! 21 september, 5 oktober, 19 oktober, 2 november, 16 november, 14 december.

Vi övar för en musikafton till Alla Helgonas Helg och en julkonsert.

Hälsningar

Annette Garcia

PS: Körarbetare sökes! Uppgifterna är många: hålla uppvärmning, öva in gamla och nya sånger, notvärd, organisationshjälp vid konserter... Har du lust att hjälpa till? Hör av dig till Annette.

Senast uppdaterad 2009-09-18 14:01
 
Konfirmation i Stockholm PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Administrator   
2009-04-09 12:14

På Palmsöndagen den 5 april fick vi i Stockholms församling besök av vår apostel Krause. I gudstjänsten fick vi uppleva hur Natalie Segerberg och Jessica Larsén Tisäter konfirmerades av aposteln och många släktingar och vänner till både Natalie och Jessica deltog i gudstjänsten. Under gudstjänsten framförde ungdomskören flera sånger som de övat inför den Europeiska ungdomsdagen nu i maj, vilket skapade en fin ungdomlig inramning.

 Efter gudstjänsten dukades det upp bord och bjöds på lunch och kaffe med fika, och alla gäster fick tillfälle att gratulera konfirmanderna och även få en pratstund med vår apostel.

Nu är vi inne i Stilla veckan och vi från den Nyapostoliska kyrkan passar på att önska alla besökare en välsignad Påskhelg! Välkomna till våra Gudstjänster på Långfredagen kl. 10.00 och Påskdagen kl. 10.00!

 
Dagboksnoteringar under EJT-resan PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Frank Steffensen   
2009-06-03 21:19

Helgen den 21-24 maj var en speciell helg för den Nyapostoliska kyrkan i Europa. Då anordnades det nämligen en särskild helg där hela Europas ungomdsskaror var inbjudna att delta i olika evenemang och samlingar I Düsseldorf. Ca 46.000 ungdomar var samlade under dessa dagar och alla deltagande var lyriska när de anlände tillbaks hem. Helgens höjdpunkt var den stora festgudstjänsten på söndagen i den stora LTU arenan i staden.

http://www.ejt2009.eu/en/ är den officiella engelska hemsidan för helgen.

Nedan följer ett utdrag ur den dagbok som en svensk deltagare från Göteborg skrivit under helgen. Passa på att läsa det för att få en bild av vad som upplevdes där och missa inte alla länkar till de många filmerna som finns tillgängliga! Vilken underbar helg!

--

Skriven av en "ungdom" ifrån Göteborg

Onsdag, första resdagen

Så var det då dags för den stora dagen – äntligen får vi resa iväg! Idel glada miner på kyrkparkeringen och vägning av väskorna (Harald placerade för säkerhets skull en våg i kyrkan!) gick snabbare än väntad och allting gick väldigt smidigt.

Så fyllde vi bilarna och begav oss ut mot Säve flygplats. Där 11.30, direkt fram till incheckningen med oss. Det flöt på bra i kön och även en äldre herre som tyckte att vi trängde oss före fick oss inte ur balans. Med ett vänligt ”unity” och en fridens gest gjorde vi plats för honom så att han kom emellan oss till andra incheckningsdisken….

Så var det våran tur och den vänliga kvinnan bakom disken tog hand om var och en av oss alla men så blev det stopp: Pers ID-kort accepterades inte som resdokument trots att det framgår skriftligt på Ryan Airs hemsida att ett ”nationellt id-kort” räcker. Vänliga påtryckningar och snälla hundögon räckte tyvärr inte – Per fick nobben!

Senast uppdaterad 2009-06-04 19:32
Läs mer
 
Apostel till Stockholm! PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av David Garcia   
2009-02-04 07:44

Söndagen den 22 februari kommer Apostel Krause på besök till Stockholms församling för att leda söndagsgudstjänsten kl. 10.00. Vi ser fram emot besöket och gläds redan i förväg över den välsignelse och kraft som Herren förberett för församlingen och alla de som delar gemenskapen i gudstjänsten.

Välkomna alla ni som söker Herren och den frid och nåd som Han erbjuder!

 
« FörstaFöregående1234567NästaSista »

Sida 6 av 7