Månadens ord

  • Communication breakdown
    Holy Scripture relates that Jesus healed many blind, deaf, and mute people. This is something He...

Senaste nytt på nak.org

Nyapostoliska kyrkan i Sverige
Församlingsfest i Växjö - Älmhult PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Administrator   
2011-06-28 15:13

Den 8 juli kl 14:00 är ni hjärtligt välkomna att delta i församlingsfesten i Växjö och Älmhults församling. Festen äger rum i församlingslokalen vid Ljuder som hör till Svenska Kyrkan och som är en vacker utvandrarbygd, se http://www.svenskakyrkan.se/default.aspx?id=643821. Var och en av församlingsmedlemmarna uppmanas att ta med sig lite att sätta på bordet. För vidare information kontakta Andrea Andersson 0708 519374.

Dagen efter finns även möjlighet att delta i Gudstjänsten i Växjö kl 11.00 där Apostel Krause tjänar församlingen, och dit även Distriktsäldste Segerberg är bjuden.

Ett särskilt tack till våra trogna syskon Inge och Helmuth som hjälpt till att arrangera församlingsfesten!

Hjärtligt välkommen!

Senast uppdaterad 2011-06-28 15:16
 
Församlingsdag i Stockholm PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Administrator   
2011-06-08 20:05

Söndagen den 5 juni samlades trossyskon från Stockholms församling med omnejd efter Gudstjänsten för att vara tillsammans på kyrkans tomt på Svandammsvägen 28. Partytält hade byggts upp, stolar och bord ställts på plats och en stor grill fanns beredd och solen sken över hela samvaron och skapade en fin inramning. På tomten hade det även ordnats med lekar för stora och små och runt kvarteret kunde man även gå tipspromenad. Det blev även sånger och många samtal tillsammans och stämningen var fantastisk! Vi tackar Gud för det fina vädret och den fina gemenskapen som vi alla kunde njuta av!

Vår suveräne fotograf och trosbroder Sergio tog väldigt fina bilder som finns att beskåda här. Stort tack till alla er som hjälpte till med mat, bakning, lekar, tipspromenad, sång, glädje och gemenskap!

Senast uppdaterad 2011-06-08 20:09
 
Förändringar för Malmö församling PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av David Garcia   
2010-12-28 20:53

Från och med januari 2011 får Malmö församling en ny gudstjänstlokal. Gudstjänster kommer hållas i Betlehemskyrkan på Södervärnsgatan 7 var 2:a och 4:e söndag i månaden och första gudstjänsten där är alltså den 9 januari kl 10.00.

Gott Nytt år och välkomna!

Senast uppdaterad 2010-12-28 20:54
 
Ungdomsevent 2011 PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Administrator   
2011-01-03 20:53

Alla Sveriges ungdomar är inbjudna till ett Ungdomsevent som äger rum helgen 5-6 februari i Stockholm med gemensamma aktiviteter i olika former.

 

Vi kommer att ha apostel Eckehard Krause på besök under dessa dagar och även biskoparna Hartwig och Meyenburg och kommer ha möjlighet att få uppleva både en ungdomssamling på lördagen och en gudstjänst på söndagen tillsammans.

 

 

Välkommen att delta och anmäl gärna ditt deltagande till  Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen senast 16 januari 2011 (på så vis kan vi planera för mat och husrum i god tid).

 

Senast uppdaterad 2011-01-03 20:59
 
Ny föreståndare för Stockholms församling PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Stockholms församling   
2010-11-02 07:38

Den gångna helgen 30-31 oktober var en stor helg för Stockholms församling. Församlingen fick besök av Distriktsapostel Karlheinz Schumacher, ledsagad av Apostel Eckehard Krause som kommit för att sätta föreståndaren Herde Francisco Garcia i pension samt genom handpåläggning besegla sex nya trossyskon genom utgjutelsen av den Helige Anden.

Herde Garcia har varit aktiv som ämbetsbroder i över 37 år och gick i och med handlingen i söndags in i en ny tid som pensionär i församlingen Stockholm. Som efterträdare utsågs Präst Frank Tisäter, som samtidigt fick ta emot Herdeämbetet. Norden fick också ta emot ytterligare välsignelsehandlingar genom det nya Distriktsevangelistämbetet som Evangelist Stefan Segerberg fick ta emot.

En stor skara var samlad i kyrkan i Stockholm som var fullsatt och atmosfären var fantastisk och genom tjänanden av Distriktsapostel Schumacher, Apostel Krause och Herde Garcia förkunnades det levande ordet från altaret, där tyngdpunkten var tacksamhet till Gud för allt han gjort och allt som han dagligen gör för sina barn.

Vi i Stockholms församling tackar Distriktsaposteln och Aposteln för deras besök och riktar även ett särskilt stort tack för Herde Garcia för hans verksamma tid i församlingen. Vi välkomnar också speciellt de nya trossyskonen in i gemenskapen - även om de varit bland oss under lång tid så gör de det nu på ett speciellt sätt som beseglade Guds barn - samt vår nye Herde Tisäter och Distriktsevangelist Segerberg.

Senast uppdaterad 2010-11-02 07:41
 
« FörstaFöregående1234567NästaSista »

Sida 4 av 7